Hej Aktiva Seniorer! Intresset för rubricerad aktivitet är stort vilket är mycket glädjande. För att ge möjlighet till alla som står på väntelista har vi ordnat ytterligare ett tillfälle. Då de från väntelistan nu är inplanerade finns det ytterligare några platser för dig som ännu inte anmält dig.

Detta andra tillfälle blir lördagen den 23 november. Upplägget blir samma som den 9 november. Middagen blir dock på Öjaby Herrgård då det inte finns möjlighet på samma som vid första tillfället.

Är du/ni intresserade att följa med, anmäl omgående eller senast den 10 september. Ange önskemål om mat.

Se den kompletta informationen nedan.

Musikalen Sällskapsresan i Växjö Denna musikal är fritt baserad på Lasse Åbergs Film, där manus, text och musik är skriven av Jakob Skarin och Bengt Palmers. 2015 hade den urpremiär i Malmö och nu är det Växjöpremiär i LinneaTeaterns regi.

Vi får möta den blyge, tafatte och flygrädde Stig-Helmer, som köpt en resa till Nuevo Estocolmo över jul. Stig-Helmer blir ofrivilligt kurir då han omedvetet smugglar pengar ut ur landet. Han får en oförglömlig resa tillsammans med Ole, Majsan och Sivan. I musikalen möter du också alla de andra klassiska karaktärerna och replikerna från filmen. Berra och Robban letar fortfarande ivrigt efter Peppes Bodega!

Föreställningen börjar kl. 16.00 och pågår i ca tre timmar inkl. en paus på 20 minuter.

Efter föreställningen äter vi en 2-rätters middag på Öjaby Herrgård. Huvudrätt är helstekt fläskfilé. Om du hellre vill ha halstrad lax eller vegetariskt ange det vid anmälan.

Tid: Lördagen den 23 november.

Plats: Avresa från jvgstn i Värnamo kl. 14.15. Åter ca kl. 22.15.

Anmälan: Senast den 10 september via vår hemsida. 

Kostnad 870: - inkl. bussresa, entrébiljett och middag. Betalas vid anmodan.

Övrigt: Max 50 deltagare.

Aktivitetsansvarig är Tommy Bengtsson.

Med vänlig hälsning Tommy